şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse, rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?

Kara Kara Gözler

 Aşkla başladı eski şarkılara olan merakım.Ayrı bir özeni sevgiyi ve saflığı barındırıyorlar benim için.Her şeyin çok samimi ve içten olduğu aşkların ve sevgilerin kutsal olduğu bir dönemin mirasları.45'lik taş plaklar sonra 70'lerin kült şarkıları hepsi ayrı bir dünya ve zaman kavramını kaliteleriyle ortadan kaldıran eserler.


  Günümüz ile bundan  40-50 yıl öncesi dönemin bakış açısı arasında çok derin farklılıklar var doğal olarak.Yine kadınlar erkekler var.Ama sanki toplum olarak evrim geçirdik.Birbirimize olan bağlarımız sevgi anlayışımız,bakışlarımız, duruşumuz özgürlüklerimiz her şeyimiz değişti.Belki yaşadığımız çağın getirdikleri  belki de genele uymak adına öldürdük insani olan ne varsa içimizde. Duygularımızın erozyonu ile birlikte yansımalarımız değişti.Asırlık aşklar, sevgiler üç dakikalık seks yaşantısına dönüştü.Kalpler den ruhlardan önce bedenler buluştu… 
 Evet seviyorum eski şarkıları eskide kaldığım için değil.Eski aşklarda ve sevgilerde kapris olmadığı için üç kuruşa satılmadıkları için her şeye rağmen dik durdukları için ve modern zamanın içeriksiz şarkı sözlerindense  kara kara gözlere daha çok inancım olduğu için.
 Kara kara gözlere tesadüfen rastladım.Hulki Sanere ait bir şarkı İnci Çayırlının eşsiz yorumu ile umarım sizde beğenirsiniz..




Tarihe NoT:” Zaman, bekleyenler için çok yavas, korkanlar için çok hizli, yas tutanlar için çok uzun, sevinenler için çok kisa, ama sevenler için sonsuzdur...

Hiç yorum yok:

 
Ziptime