şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse, rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?

KAHPELER

İçimden sinkaflı küfürler savurmak geliyor. Ama neye yarar! 3 gencecik fidanı daha  kaybettik. Acımız yine büyük! Ya anaların acısı.. Evet evet VATAN SAĞOLSUN!

Sokakta olsa  korkudan yüzlerine bakamayacakları insanları arkalarından vurmak. Yeni bir zanaat sanmayın "KAHPELİK" yüz yıllardır tüm soysuz insanların yöntemidir.
Şimdi yüce Türk devleti bu kahpeleri yakalar ve benim, senin verginle hapishanede besler. Bunun adına da adalet denir. Tabi yerseniz!
Unutmadan 30 bin kişinin  öldürülmesinden sorumlu iseniz adanız olur kendinize ait! Bakarsınız oda servisi bile verirler.
 açım diye bir dilim baklava çalmayın! sakın ha! Vay halinize o zaman...



Siyaset denen bu adi  paradigma para ve gücün peşinde koşarken el birliği ile ülkenin ırzına geçtiler. Ve şimdi tek bir ağızdan çıkmışcasına başınız sağolsun, vatan sağolsunlar. Abiler buyrun bir günde sizden yiyelim.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama sizin başka şekilde anlayacağınız yok! Hepinizin biletli yerleri hazır şimdiden haberiniz olsun!

En büyük meziyeti düşünmek olan bizler! Sırf kendi görüşümüze uymadı diye; ufacık çocuğun ölümüne el ovuşturanlar, hırsızlıklara göz yumanlar, baş örtüsü yüzünden insanların eğitim özgürlükleri elinden alınırken susanlar, başı taşla ezilen ve balkondan aşağı atılan gence sahip çıkmayanlar! Ve bugün bu yavşak ve adaletten yoksun düzenin içinde yaşayan her birey bu yaşananlardan sorumludur! Bunlara göz yuman %50 de, işine gelince sokağa çıkan %34 de!

Ve hiç kimse bunu Türk-Kürt sorununa indirgemesin. Çünkü kahpeliğin Türklüğü,Kürtlüğü olmaz. Bu topraklardaki hiç bir insanın diğeriyle bir problemi olduğunu düşünmüyorum. Biz hep kardeştik hep öyle kalacağız! Bu saçmalık uyuşturucu parasının, genç kızlara tecavüzlerin, yıllarca devletin ihmalinin  sonucu. O yüzden paranın ve zevkin döndüğü bir yerde kimse barışı ağzına almasın çünkü bu kanın durmasını hiç bir zaman istemediler,istemeyecekler!


ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN! Acılı ailelerine sabır versin. Tekrarını yaşatmasın!









Hiç yorum yok:

 
Ziptime