şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse, rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?

Srebrenica(Gümüş Şehir)

16 yıl önce  insanın tüm erdemlerinden sıyrılarak algısını , yüreğini bir kenara  atıp ruhunu şeytana sattığı  kendi ırkının ırzına geçip ,gözünü kırpmadan öldürdüğü o kahpe günlerden biri bugün.

Ne içindi acaba bunca kan, gözyaşı,acı sadece daha fazlasına sahip olmak mı ? Başka bir ırktan  olmak mı ? yoksa farklı bir inanca sahip olmak mı? Sorarım hangi asil ırka ait olmak  minicik elleri olan yavrucakları öldürmek için gerekçe olabilir.Ya da hangi tanrı onların ellerindeki kanı affedebilir.!

Evet bugün 11 Temmuz bundan tam 16 yıl önce bizler büyük ihtimal ya sıcaktan ya da elimizdekilerin azlığından şikayet ederken  sayısı halen şüpheli en az 8300 insan sadece farklı bir ırktan farklı bir inançtan oldukları için tecavüze uğradılar,çocuğundan en yaşlısına kadar katledildiler.
11 Temmuz  evrensel hukukun, evrensel vicdanın ve tüm palavraların ortaya çıktığı gün ,Birleşmiş Milletlere ait güvenli bölgede Hollanda askerliği birliğinin gözü önünde katledilen binlerce insan ve o askerlere madalya veren bir Ülke, biz dahil tüm insanların vicdanlarının bir kez daha kapandığı gün.



Bugün 11 Temmuz , Allah böyle acı bir 11  Temmuzdan tüm insanlığı korusun ,ölenlere rahmet eylesin.

 
Ziptime