şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse, rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?

yine acımız büyük!

bazen sessiz kalmak daha yoruyor insanı.tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak bir şey ifade etmiyor olsa da duramadım.içerim yangın yeri...
iyiye giden hiç bir şey yok maalesef  Mübarek ramazan bitti, bıçak kemiğe dayanmış vaziyette hala gidiyoruz , Allah sonumuzu hayretsin.zaten kurban bayramını beklemeye de gerek yok. her sabah güneşle uyanıp akşam şehit haberleri ile yatıyoruz.Anaların yüreği yanmasın dedikçe artık birleri,ikileri,üçleri sayamaz olduk onlarca can kurban oluyor ,kimi evinin tek çocuğu, kimi yeni evli ,kiminin 3 aylık çocuğu var.


Farkında değiliz ,vatan millet Sakarya naraları atarken, kayan hayatların, çekilen acıların ,yetim kalan evlatların gözü yaşlı anaların,eşlerin.Şimdi bana "Vatan Sağ olsun"  demesin.Şuan 7 şehit var ismini bile 7 dakika sonra hatırlamayacağınız körpe bedenlerine bu ülkenin her karış toprağının yükü vurulmuş 7 fidan.
 
"sözde özgürlük" adına kan akıtanlar, akıttığınız kanda inşallah sizde boğulursunuz.Önünde eğildiğiniz köpekler bir gün sizi de parçalar.uyuşturucu parasıyla gencecik bedenlere saplanan kurşunlara bir gün sizde gelirsiniz inşallah.Dağa özgürlük adına çıkarıp sonra tecavüz ettiğiniz kadınlardan beter olursunuz inşallah.

Ağız dolusu küfürler ,lanetler ediyorum ama ne çare giden gitmiş,acısı yüreklere düşmüş.

Ve bilindik sona maruz kalacaklar hepsi.Tüm ülke koyun gibi uyuyacak ,sonra unutacak,hepsi acılarıyla baş başa kalacak.
"Vatan Sağ olsun"!.

Hiç yorum yok:

 
Ziptime