şansını mı denemek istiyorsun? öyleyse, rastgele bir yazıyı okumaya ne dersin?

Doğa için çalanlar

Uzun bir aradan sonra tekrardan hepinize selamlar.
Son günlerde hepiniz görmüşünüzdür... GreenPeace ekipleri yogun protestolar ve duyurular yapıyorlar. Şüphesiz bunlardan en ilgi çekenide "Sizinki Kaç Cm" başlıgında toplanan ve deniz
canlılarını işaret eden farkındalık/uyarı mesajları. GreenPeace kadar sık olmasada yine doğa ana ile ilgili olarak yapılan başka bir organizasyon daha var.Eminim görenleriniz vardır "Doğa İçin Çalalım" başlığı altında toplanan onlarca insan, müzik konusundaki farklı hünerlerini sergiliyerek bu şekilde dikkat cekmeye calisiyorlar. Programın amacını bilmeyenler için sadece bir derlemeden ibaret olarak görünen bu uygulama bizlere, olayları hır gür çıkarmadanda dikkat çekici hale getirilebileceğini gösteriyor esasında.
Geçtiğimiz hafta "Doğa için çal - Play for nature" başlığında bu güzel ekibin üçüncü eserleri ortaya cıktı. Potpori olarak yayınlanan son eserde "Gesi Bağları,Çemberimde Gül Oya,Çay Elinden Öteye" şarkıları yorumlanmış.Bu güzel çalışmayı yaptıkları için projeyi hayata geçiren herkesi tek tek tebrik etmek isterdim lakin bu kadar kişiyi bulmak sanırım biraz zor olacaktır :)
Dinlemek isteyenler için Doğa için Çal -3.

İyi Eğlenceler.

Hiç yorum yok:

 
Ziptime